Waste Management Simplified
Waste Management Simplified

Koppelen van een webshop met Rubosoft WMS

Voor bedrijven die containers verhuren is het belangrijk om een directe koppeling te hebben met het order management systeem. Rubosoft WMS gebruikt zo’n directe koppeling om rechtstreeks in contact te staan met de activiteiten die in de webshop plaatsvinden. Zodra orderingave in de webshop is afgerond (meestal: betaling goedgekeurd), wordt deze bekend in het Rubosoft WMS systeem. Afhankelijk van de instellingen kan de order dan direct en duidelijk zichtbaar in het juiste planscherm worden gezet, waarna de desbetreffende planner hiermee aan de slag gaat. Ter ondersteuning worden de belangrijkste zaken, zoals order details, contactgegevens en eventuele opmerkingen van de klant in het planscherm getoond.

Er zijn allerlei instellingen mogelijk om dit proces optimaal te ondersteunen. Wanneer bijvoorbeeld uw bedrijf uit meerdere organisaties bestaat kan via eenvoudig instelbare postcodefilters worden aangegeven naar welk planscherm een bepaalde opdracht gerouteerd dient te worden. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld in de webshop met afwijkende containernamen/afvalstoffen te werken, door in Rubosoft WMS hiervoor aparte namen te reserveren.

Aangezien de meeste Webshops tegenwoordig in WordPress worden gerealiseerd met de WooCommerce plugin, is Rubosoft WMS hier geheel op voorbereid, en is dit dus eenvoudig te realiseren. Zo zijn koppelingen op deze manier gerealiseerd met Spelt (Afvalcontainer-holland en Rolcontainer-holland), en met Van Dalen (VandalenContainers)